World War Z

A apărut: 16.04.2019 /
Localizare: Versiune engleză /
Cod articol: 91844 /
Garanție: 2 ani
Vom cumpara jocul de la tine! Ai un alt joc mai ieftin
Joc pentru PS4 - World War Z este un shooter cooperativ de zombie pentru până la 4 jucători, care întâmpină curajosul, care îndrăznește într-o lume a contagiului zombie. Aici, vor trebui să lupte din greu pentru supraviețuirea lor în mai multe orașe precum New York, Moscova, Ierusalim, Tokyo împotriva hoardelor nemuritoare.
Platformă
PlayStation 4
Ediție
Standard Edition
179.90 lei
Nu este pe stoc
139.90 lei
In stoc
179.90 lei
World War Z World War Z
PlayStation 4 Ediție în cutie
Nu este pe stoc
179.90 lei

Informații detaliate

 

World War Z

WORLD WAR Z

World War Z este un shooter cooperativ pentru până la 4 jucători, care vor încuraja lumea îndrăzneață a contagiunii zombi. Aici vor trebui să lupte din greu pentru supraviețuirea lor în mai multe orașe precum New York, Moscova, Ierusalim, Tokyo împotriva hoardelor de zombie ..

Moskva MoskovaÎmpreună cu părintele Popov și echipa sa, veți încerca să supraviețuiți hoardelor zombie și să găsiți buncărul secret al Kremlinului. New York New YorkUn grup de supraviețuitori de pe acoperișul unui zgârie-nori din Manhattan vor încerca să se plimbe prin clădirile, străzile și subteranele din New York. World War Z TokyoJaponia a decis să evacueze țara, iar voluntarii formează o echipă pentru a proteja populația civilă.
World War Z

Condiții dificile de a trăi

Umanitatea este la un pas de dispariție. De la New York la Ierusalim la Tokyo, boala strigoi se răspândește rapid. Milioane de zombi sângeroși flămând de sângele celor vii, care, cu un număr în scădere, încearcă să se unească și să supraviețuiască apocalipsei.

Alege-ți clasa

Alege una dintre cele șase clase unice - Gunslinger, Hellraiser, Slasher, Medic, Fixer sau Exterminator. Fiecare dintre ele are abilitățile și modul său de joc. Îmbunătățește-ți armele puternice și depășește dificultățile și mai dificile.

World War Z

     

    Conținutul jocului:

  • Eliminați zombi din întreaga lume - Câteva continente, mai multe orașe. Acest eveniment va avea loc în toată lumea.
  • Nu vei fi lăsat singur - Pregătește-te pentru o experiență profundă și cooperantă cu prietenii sau jucătorii online. Încercați să vă ajutați unii pe alții și a supraviețui altfel unei anumite morți.
  • Hoardă inteligentă - Îți amintești cât de inteligentă era hoarda lui Left 4 Dead? Mulțumită motorului Swarm, nu numai că zombii nu știu unde ești, dar te vei confrunta și cu sute de zombi simultan.
WWZ_Final