Watch Dogs: Legion

Data lansării: 2020 /
Cod articol: 98509 /
Garanție: 2 ani
Joc pentru PC -În jocul Watch Dogs: Legion vei merge la Londra pentru a lupta împotriva grupului de securitate Albion, care încearcă să înființeze o societate distopică cu biți hackeri.
Platformă
PC
Ediție
Standard Edition
269.90 lei
Nu este pe stoc
269.90 lei
Watch Dogs: Legion Watch Dogs: Legion
PC Ediție în cutie
Nu este pe stoc
269.90 lei

Informații detaliate


Legion Ultimate Edition

În Watch Dogs: Legion vei merge la Londra, unde tu și piesele tale de hacking vor lupta împotriva grupului de securitate Albion, care încearcă să înființeze o societate distopică la Londra.

Jocul subliniază acțiunea corectă, cum ar fi episoadele anterioare, dar Watch Dogs: Legion conține, de asemenea, o mulțime de știri, ca o posibilitate de a recruta orice londonez și de a stabili o rezistență care își propune să restabilească această libertate metropolă odată mândră.

Soarta Londrei depinde doar de tine. Bine ați venit la rezistență.

CONȚINUTUL JOCULUI:

  • Lumea deschisă a Londrei - Explorați mediul urban masiv și bucurați-vă de numeroase repere faimoase ale orașului.
  • Joacă ca oricine - Orice NPC se poate alătura unei echipe și poate oferi un fond de poveste unic, personalitate și set de abilități.
  • Hackingul este arma ta - Infrastructura Londrei este o armă în mâinile tale. Răpiți dronele de luptă armată, lansați roboți păianjen și dați jos inamicii cu o mantie AR specială și multe altele.
  • Creați o echipă cu prietenii - Alătură-te cu cel mult 3 prieteni pentru a explora lumea împreună cu noi misiuni de colaborare.

 

 
Foto & Video