Watch Dogs Legion Ultimate Edition

Data lansării: 29.10.2020 /
Cod articol: 98784 /
Garanție: 2 ani
Jocul pentru XONE - În jicul Watch Dogs: Legions veți merge la Londra, unde veți lupta împotriva grupului de securitate Albion, care încearcă să stabilească o societate distopică la Londra.
Platformă
Xbox ONE
Xbox ONE PlayStation 4
499.90 lei
Precomandă
499.90 lei
Cum și când livrăm bunurile
FAN Courier 29.10.2020
Watch Dogs Legion Ultimate Edition Watch Dogs Legion Ultimate Edition
Xbox ONE Ediție în cutie
Precomandă
499.90 lei

Informații detaliate


Legion Ultimate Edition

În Watch Dogs: Legion vei merge la Londra, unde tu și piesele tale de hacking vor lupta împotriva grupului de securitate Albion, care încearcă să înființeze o societate distopică la Londra.

Jocul subliniază acțiunea corectă, cum ar fi episoadele anterioare, dar Watch Dogs: Legion conține, de asemenea, o mulțime de știri, ca o posibilitate de a recruta orice londonez și de a stabili o rezistență care își propune să restabilească această libertate metropolă odată mândră.

Soarta Londrei depinde doar de tine. Bine ați venit la rezistență.

CONȚINUTUL JOCULUI:

  • Lumea deschisă a Londrei - Explorați mediul urban masiv și bucurați-vă de numeroase repere faimoase ale orașului.
  • Joacă ca oricine - Orice NPC se poate alătura unei echipe și poate oferi un fond de poveste unic, personalitate și set de abilități.
  • Hackingul este arma ta - Infrastructura Londrei este o armă în mâinile tale. Răpiți dronele de luptă armată, lansați roboți păianjen și dați jos inamicii cu o mantie AR specială și multe altele.
  • Creați o echipă cu prietenii - Alătură-te cu cel mult 3 prieteni pentru a explora lumea împreună cu noi misiuni de colaborare.

 

 
Foto & Video