Tennis World Tour Roland Garros Edition

Reducere
A apărut: 24.05.2019 /
Localizare: Versiune engleză /
Cod articol: 98344 /
Garanție: 2 ani
Joc pentru PC4 - ediția finală a jocului cu tot conținutul suplimentar și noi jucători oficial și curți. Jocul conține vedete importante ale scenei profesionale. Indiferent dacă este singel sau double, jucătorii pot juca un stil propriu și pot deveni lideri în clasamentele online globale. Aceasta este o referință neechivocă la legenda tuturor jocurilor de tenis - Top Spin 4 - cel mai bine vândut joc de tenis vreodată.
Platformă
PlayStation 4
PlayStation 4 Xbox ONE PC Nintendo Switch
Ediție
Roland Garros Edition
259.90 lei
Nu este pe stoc
259.90 lei
Tennis World Tour Roland Garros Edition Tennis World Tour Roland Garros Edition
PlayStation 4 Ediție în cutie
Nu este pe stoc
259.90 lei

Informații detaliate


Ediția Roland-Garros conține:
  • Jocul Tennis World Tour apărut în anul 2018 cu 12 actualizări
  • Nu vor lipsi nume cunoscute ale tenisului, precum Roger Federer, Gael Monfils, Angelique Kerber, Garbiñe Muguruza și altele. În total mai mult de treizeci de jucători de tenis
  • Noile caractere principale Roland-Garros: Philippe-Chartrier, Suzanne-Lenglen și Simonne-Mathieu, Mutua Madrid Open și La Caja Magica
  • Toate bonusurile anterioare Legends Edition care includ André Agassi și John McEnroe ca personaje redate


Tennis World Tour
Federer, Monfils, Zverev, Kyrgios... Jocul prezintă principalele stele ale scenei profesionale. Fie că sunt single-uri sau duble, jucătorii pot juca în stilul lor și pot deveni numărul unu în clasamentele online globale. Aceasta este o referire clară la legenda tuturor jocurilor de tenis - Top Spin 4 - cel mai vândut joc de tenis din toate timpurile.

 
CONȚINUTUL JOCULUI:

  • Cei mai buni 30 de jucători de pe scena oficială de tenis, inclusiv Roger Federer, Angelique Kerber și mulți alți jucători legendari.
  • Reproducerea perfectă a jucătorilor și a mișcărilor acestora cu captura de mișcare și fotogrammetrie.
  • Toate modurile de joc - expoziție, World Tour, single și duble, locale și online.
  • Modul complet de carieră - antrenament, turnee, managementul echipei, achiziționarea de echipamente ... Fiecare jucător poate experimenta o carieră ca un adevărat profesionist.
  • Dimensiunea tactică încă văzută într-un joc de tenis - jucătorii pot stabili abilitățile cheie pe care le vor folosi în timpul meciului.
  • Un joc conceput pentru e-sport. Pe lângă un sistem permanent de clasare mondială, jocul va aduce noi provocări în fiecare săptămână.