Star Wars Jedi: Fallen Order Deluxe Edition

A apărut: 15.11.2019 /
Localizare: Versiune engleză /
Cod articol: 92111 /
Garanție: 2 ani
Joc PS4 - În cele din urmă, jocul anunțat și numit oficial din universul Star Wars se numește Star Wars Jedi: Fallen Order, iar dezvoltarea lui se ocupă studioul Respawn. Acesta este un joc pur de poveste care va avea loc după evenimentele episodului III de film: Revenge of the Sith.
Platformă
PlayStation 4
Ediție
Deluxe edition
179.90 lei
Nu este pe stoc
179.90 lei
Star Wars Jedi: Fallen Order Deluxe Edition Star Wars Jedi: Fallen Order Deluxe Edition
PlayStation 4 Ediție în cutie
Nu este pe stoc
179.90 lei

Informații detaliate


Ediţia Deluxe Conţine :

  • Bonus Director's Cut - conţinut din culise
  • Articole cosmetice unice

 

 

Star Wars Jedi: Fallen Order

STAR WARS JEDI: FALLEN ORDER

În cele din urmă, jocul anunțat și numit oficial din universul Star Wars se numește Star Wars Jedi: Fallen Order, iar dezvoltarea lui se ocupă studioul Respawn. Acesta este un joc pur de poveste care va avea loc după evenimentele episodului III de film: Revenge of the Sith.

Obnov řád Jedi Reînnoieşte vechiul Ordin JediMereu pe fugă, într-o situație dificilă, dar cu un obiectiv clar. Vă puteți ocupa de sarcină? Dynamické souboje Sistem de luptă dinamicScoate sabia de lumină si întampină-ţi adversarii într-o luptă plina de actiune. Důraz kladen na příběh Accent pe povesteDupă proiecte multiplayer, vom vedea în sfârșit un alt joc cu povești din lumea Star Wars.
Padawanem řádu rytířů Jedi

Padawan-ul care va reînvia Galaxia

Aventura galactică continuă cu Star Wars Jedi: Fallen Order, o nouă aventură de acțiune din perspectivă 3th person. Acest joc narativ te pune în rolul unui padawan Jedi care tocmai a scăpat de puritatea Comandamentului 66, jocul amintiind de întamplarile din episodul III: Răzbunarea Sithului.

Adaptați-vă situației

În joc nu veți folosi doar sabia și Forța, ci și strategii de luptă. Folosiți-vă antrenamentul pentru a depăși toate capcanele și secretele care vă ies în cale. Fanii Star Wars vor recunoaște cu siguranță locații iconice, arme, echipamente și dușmani.

Přizpůsob se situaci

     

    Conținutul jocului:

  • Lupte atmosferice - Star Wars Jedi: The Fallen Order aduce cel mai sofisticat sistem de luptă - veți putea să atacați, să vă ascundeţi, să va feriţi și să folosiți Puterea pentru a zdrobi inamicul. Sistemul intuitiv și ușor de utilizat necesită un antrenament minim pentru a înțelege micile detalii care vă vor face un cavaler Jedi Maestru.
  • Începe povestea noului cavaler Jedi –În calitate de discipol începător în confruntarea cu imperiul , încercaţi să vă duceţi antrenamentul la capăt. Cu ajutorul unui cavaler Jedi maestru și al unui droid curajos, trebuie să scăpați de roboţii Imperiului în această poveste de viaţă. Descoperiți diferitele provocări în luptă, explorarea locațiilor și rezolvarea ghicitorilor.
  • Galaxia te aşteaptă – Pădurile antice, jungla abandonată și ecosistemele unice - le veți explora cu deplină libertate. Deblocați noi abilități și puteri care vă ajută să vă descurcaţi mai ușor pe teren și în lupta cu inamicii. Dar va trebui să vă mișcați repede, pentru că Imperiul vă va urmări la fiecare.pas, încercând să anihileye toate rămășițele Ordinului jedi.
Fallen_Order_Final

Foto & Video