SONY PlayStation 5

Data lansării: 2020 /
Localizare: Versiune engleză /
Cod articol: 100347 /
Garanție: 2 ani
Cea mai vândută consolă , oferă performanțe de nouă generație pe AMD Zen 2 și Navi, un driver haptic îmbunătățit, o unitate Blu-Ray capabilă să citească unități de până la 100 GB și jocuri de încărcare rapidă cu stocare SSD. Pregătit pentru viitor?
Nu este pe stoc
2 499.90 lei
SONY PlayStation 5 SONY PlayStation 5
PlayStation 5 Ediție în cutie
Nu este pe stoc
2 499.90 lei

Informații detaliateAtenție: Prețul, data lansării și imaginile sunt doar orientative.

PlayStation 5


Caracteristici principale:

  • Performanță de nouă generație bazată pe AMD Zen 2 și AMD Navi (cu suport Ray Tracing posibil).
  • Îmbunătățirea controlului haptic și a capacității dezvoltatorilor de a seta zone individuale.
  • Încărcare rapidă a jocurilor și nivelurilor cu acces la SSD îmbunătățit.
  • Unitate Blu-Ray cu suport pentru discuri Blu-Ray de 100 GB.

 

Controller de nouă generație

Desigur, o mare atenție a fost acordată dezvoltării noii console, cu noul controller, poreclit DualShock 5. Adaptabilitatea a fost dedicată trigerellor - adică butoanele L2 și R2 - dezvoltatorii vor putea programa forța de strângere, astfel încât jucătorul să poată adapta în mod adecvat, de exemplu, puterea loviturilor lor. Controllerul va fi, de asemenea, disponibil cu conectare prin USB-C, capacitate mai mare și foarte binevenită a bateriei și cu difuzor îmbunătățit pentru a transmite, sunete UI, cum a fost cazul PS4, de exemplu Horizon: Zero Dawn.


O mulțime de jocuri noi


Până acum există doar speculații despre jocurile noi Cyberpunk 2077, serie de piese noi Gran Turismo, versiune îmbunătățită Death Stranding, Ghost of Tsushima, The Elder Scrolls VI, The Last of Us: Part II. Desigur, au apărut speculații cu a doua parte Horizon: Zero Dawn, God of War și alte mari mărci PlayStation. Este aproape sigur că unele dintre ele vor apărea pe platformă într-o anumită formă.