SEKIRO Shadows Die Twice

Reducere
A apărut: 22.03.2019 /
Localizare: Versiune engleză /
Cod articol: 88338 /
Garanție: 2 ani
Vom cumpara jocul de la tine! Ai un alt joc mai ieftin
-40%
SEKIRO Shadows Die Twice
Joc pentru PS4 - Mergeți la o expediție sângeroasă în Japonia feudală, în care deveniți un lup singuratic cu un braț - un războinic rănit, care a fost salvat de ghearele morții însăși. În acest rol, veți fi protectorul tânărului Lord, care, în ciuda clanului periculos al lui Ashin, va dori să vă ajute să preiați guvernul.
Platformă
PlayStation 4
Ediție
Standard Edition
179.90 lei
Nu este pe stoc
169.90 lei
Nu este pe stoc
179.90 lei
299.90 lei
SEKIRO Shadows Die Twice SEKIRO Shadows Die Twice
PlayStation 4 Ediție în cutie
Nu este pe stoc
299.90 lei 179.90 lei

Informații detaliateSekiro Shadows Die Twice

SEKIRO SHADOWS DIE TWICE

Pleacă într-o expediție sângeroasă în Japonia feudală, în care vei deveni un lup singuratic cu un braț - un războinic stăpânit care a fost salvat de ghearele morții în sine. În acest rol, veți deveni protectorul tânărului Domn care, în ciuda clanului periculos , va dori să ajute la preluare.

Smrt není konec ale začátek Moartea nu este sfârșitulCu ajutorul unei abilități speciale vei putea să te ridici din morți și să încerci să depășești din nou obstacolul. Vertikální pohyb povolen Mișcare rapidăDatorită cârligului special, veți putea să vă deplasați pe linia verticală la viteze mari. Brutální boj Lupta brutalăBucurați-vă de o luptă strânsă, care are o greutate reală în ea și inventați o combinație brutală de atacuri.
Nepřátelé větší než život

Poveste interesantă

Călătorește în Japonia în secolul al XVI-lea până în perioada Sengoku, în care s-a declanșat un conflict social și politic, care a amenințat constant populația și i-a aruncat în pragul morții. Aici va trebui să vă folosiți arsenalul și abilitățile unui adevărat ninja pentru a face față dușmanilor uriași care vă vor sta în cale.

Moartea nu te va opri

Din moment ce Sekiro este un joc al creatorilor seriilor Dark Souls and Bloodborne, cu siguranță, va trebui să te pregătești pentru a nu trece prin grădina de trandafiri și a muri deseori cu dușmani puternici și agili. Dar moartea este o parte inseparabilă a jocului care vă va ajuta să vă pregătiți pentru pericolele care așteaptă dealul următor.

Smrt je součástí hraní

     

    Conținutul jocului:

  • De la creatorii Dark Souls și Bloodborne - Creatorii de la FromSoftware aduc o altă aventură plină de sânge în pielea unui ninja care trebuie să aibă grijă de tânărul Lord pentru a-i restabili onoarea.
  • Luptă rapidă cu mare adâncime - Aveți de-a face cu dușmani uriași, folosiți-vă abilitățile mortale pentru a-i invinge. Toate mijloacele de a supraviețui în această lume inospitală sunt permise.
  • A doua șansă după moarte - Chiar dacă reușiți să muriți , nu disperați. Mecanica unică de joc vă permite să încercați din nou lupta și mai bine.
Sekiro_Final