Rage 2

Reducere
A apărut: 14.05.2019 /
Localizare: Versiune engleză /
Cod articol: 88004 /
Garanție: 2 ani
-63%
Rage 2
Joc pentru PC - Continuarea shooterului post-apocaliptic al lui RAGE, în care te lansează într-o lume ruinată, unde oamenii încearcă să supraviețuiască în orice mod posibil, în ciuda mutanților dornici de sânge și a unor trupe organizate, care se ascund pe fiecare drum plin de praf.
Platformă
PC
PC PlayStation 4 Xbox ONE
Ediție
Standard Edition
99.90 lei
Nu este pe stoc
99.90 lei
269.90 lei

Recomandăm

-56%
Tricou Rage 2 - Insanity M

Tricou Rage 2 - Insanity M

Nu este pe stoc
89.90 lei
39.90 lei
Rage 2 Rage 2
PC Ediție în cutie
Nu este pe stoc
269.90 lei 99.90 lei

Informații detaliate

 

RAGE 2

RAGE 2

Continuarea shooter-ului RAGE post-apocaliptic, în care v-ați îndreptat spre o lume devastată, în care oamenii încearcă să supraviețuiască în toate felurile posibile, în ciuda mutanților sângeroși și a formațiilor organizate care pândesc pe fiecare drum prăfuit.

Mutantní hrozba S-a schimbat puținMutanții uriași vor fi blocați în calea ta, cu care vei lupta din greu. Známé lokace Bine ați venit în WastelandCunoașteți deja țara pustie cu drumuri curbe din prima parte. Prostředí k nakousnutí Mediul deliciosUn motor masiv de motor aruncă lucruri incredibile.
Poslední Ranger

Tu ești ultimul Ranger

Profitați de armele actualizabile și de forțele Nanotrite devastatoare și împingeți arsenalul peste limitele mecanice. Într-o lume în care legile au încetat să se aplice, nu va fi ușor să le aplici.

Pedala la podea

Ca și în primul episod, RAGE 2 va fi plin de buginii rapide și rezistente, tăind pustia lumii post-apocaliptice. Deplasați distanțe lungi, participați la cursele de adrenalină și bucurați-vă de plimbare la maximum.

Pedál až na podlahu

     

    Conținutul jocului:

  • Din nou în Wasteland: Scufundați-vă în lumea distopică în care legea, ordinea și societatea au încetat să funcționeze. Datorită colaborării cu id și Avalanche, RAGE 2 se pornește într-o experiență mondială deschisă, unde puteți explora vastul mediu.
  • Ultimul Ranger - Profitați de serviciile de arme modernizate și de caracteristicile speciale care vă permit să împingeți performanțele armelor dincolo de limitările lor mecanice.
  • Fracții diverse - Luptă împotriva facțiunilor încăpățânate, care constau în proști, mutanți și monștri, flămând de sângele tău.
RAGE_Final