PlayStation 5

PlayStation 5

Despre PlayStation 5

Data lansării:sfârșitul anului 2020

Introducem noua linie de console de jocuri de la SONY. PlayStation 5 este o schimbare mult așteptată în console de jocuri. După prima prezentare, știm deja că putem aștepta cu nerăbdare două console, una cu mecanică optică și cealaltă „All Digital”. Trebuie să așteptăm un timp pentru detalii mai precise, așa că măcar să ne uităm la ce fier va ascunde consola în interior.

PS5

Configurație PlayStation 5

PROCESOR 8 x Zen 2 Cores la 3.5GHz (frecvență variabilă)
CHIPSET GRAFIC 10,28 TFLOP, 36 CU la 2,23 GHz (frecvență variabilă)
ARHITECTURA GPU RDNA 2 personalizat
MEMORIE RAM 16GB GDDR6/256-bit
PERMEABILITATEA MEMORIEI 448GB/s
STOCARE INTERNĂ SSD personalizat de 825 GB
PERMEABILITATE I / O 5,5 GB / s (brut), tipic 8-9 GB / s (comprimat)
EXTENSIBIL LA NVMe SSD Slot
STOCARE EXTERNĂ USB HDD Support
MECANICA OPTICĂ Unitate Blu-Ray 4K UHD (doar versiunea unității)

Vrei să fii printre primii care precomandă noul PlayStation 5? Lasă-ne un e-mail și îți promitem că vei fi printre primii care vor afla toate noutățile PS5 pe care trebuie să le cunoști!

Jocuri exclusive

Ca întotdeauna cu noul PS5, puteți aștepta cu nerăbdare o gamă largă de titluri exclusive, precum Horizon Zero Dawn, Spider-Man, care va fi lansat la sfârșitul acestui an, Gran Turismo 7 și altele.

PS5
PS5
PS5

Jocuri de la PlayStation 4

Toate jocurile PS4 vor funcționa pe PlayStation 5, dar acesta nu este sfârșitul. Unele jocuri PS4 mai vechi vor fi îmbunătățite special pentru o experiență de joc unică pe noile console. Deci, chiar și cu piesele mai vechi, te vei distra mult mai mult.

PS5

Driver DualSense

Noua consolă are nevoie de un nou driver, care pentru prima dată nu va fi numit DualShock. Dualsense, după cum sugerează și numele său, va folosi celelalte sensuri la atingere.

De exemplu, putem aștepta cu nerăbdare un răspuns haptic în loc de vibrații obișnuite și o mulțime de alte modificări noi.