Pe blogul oficial În cele din urmă, au fost lansate informații despre noul PlayStation 5 care va fi lansatde Crăciun - 2020. Una dintre cele mai importante evoluții este unitatea de discuri Blu-ray 4K și capacitatea de a reda discuri de joc PS5 de 100 GB. Apoi a fost reproiectat controllerul, iar răspunsul haptic înlocuiește tehnologia zgomotoasă. În jocuri, de exemplu, va fi posibilă recunoașterea suprafețelor individuale prin simpla menținere a controlerului.


Controllerul noii generații


Adaptabilitatea a fost acordată și declanșatorilor - adică butoanele L2 și R2 - Jucătorii vor putea programa forța de strângere, astfel încât jucătorul să poată regla în mod adecvat, de exemplu, rezistența loviturilor lor. Controllerul va avea un conector USB-C, capacitate mai mare și foarte binevenită a bateriei și difuzor îmbunătățit pentru a transmite, de exemplu, sunete UI, cum a fost cazul PS4, de exemplu Horizon: Zero Dawn.
Încărcarea mai rapidă a locației oferă o soluție hardware îmbunătățită pentru a comunica cu SSD-ul, fișierele nu mai sunt duplicate și nu mai supraîncarcă fluxul de lucru al consolei. Folosind soluția GPU puternică, una dintre cele mai promițătoare tehnologii grafice disponibile astăzi - Ray Tracing. Unitatea de procesare va fi apoi furnizată de nucleele procesorului Zen 2.


Precomandați-vă consola astăzi