Microsoft Xbox One Controller Wirelles roșu (Eddy)

A apărut: 31.01.2017 /
Cod articol: 54244 /
Garanție: 2 ani
Împreună cu controllerul wireless pentru Xbox One (S), vă puteți bucura de acțiune mai intens ca niciodată.
Pe stoc (și in magazine)
339.90 lei
Cum și când livrăm bunurile
FAN Courier Miercuri 10.6.
Microsoft Xbox One Controller Wirelles roșu (Eddy) Microsoft Xbox One Controller Wirelles roșu (Eddy)
Xbox ONE Ediție în cutie
Pe stoc (și in magazine)
339.90 lei

Informații detaliate

Împreună cu controllerul wireless pentru Xbox One (S), vă puteți bucura de acțiune mai intens ca niciodată. Noile caracteristici Impulse Trigger îți vibrează la vârful degetelor, astfel încât să poți simți fiecare impact și furtună cu exactitate. Cu trigere sofisticate și un control direcțional cu totul nou, obțineți o precizie fără precedent. Mai mult, întreagul controller se potrivește confortabil în mâinile tale. Peste 40 de îmbunătățiri fac din noul driver Xbox cel mai bun controller din lume.

 

 

Ce ne așteaptă

- Xbox One Wireless Controller este la fel de bun ca premiatul Xbox 360 Wireless Controller, dar oferă peste 40 de îmbunătățiri.

- Experimentează acțiunea cu Impulse Trigger. Noile motoare cu vibrații din declanșatoare îți vibrează la vârful degetelor, oferindu-ți șansa de a te bucura de arme, furtuni și denivelări cu un nivel cu totul nou de realism.

- Bucurați-vă de un sunet mai clar cu căștile compatibile cu un port de expansiune de mare viteză.

- Controlul direcțional nou proiectat răspunde mai bine la schimbări și mișcări în orice direcție. Trigerele îmbunătățite pot fi strânse mai bine, iar comenzile sunt mai precise. Declanșatorul și alte comenzi sunt acum mai ușor accesibile.

- Mânerele și contururile au fost concepute pentru a se potrivi mai bine în mâinile practic oricui. Bateriile se potrivesc în corpul controlerului, astfel încât să puteți ține controllerul mai ușor.

Foto & Video