Medievil Remastered

A apărut: 25.10.2019 /
Localizare: Dublaj cehă /
Cod articol: 92107 /
Garanție: 2 ani
Jocul pentru PS4 - Manevrarea săbiei, ghicitorile periculoase și medii frumoase prind din nou viață în acest remake complet al aventurii inițiale a jocului pe PlayStation. Luați rolul lui Sir Daniel Fortesque, un cavaler nechibzuit și mort de multă vreme al cărui neglijenţă a dus la învierea lui Zarok dupa 100 de ani de la plecarea din această lume.
Platformă
PlayStation 4
Ediție
Standard Edition
139.90 lei
Nu este pe stoc
139.90 lei
Medievil Remastered Medievil Remastered
PlayStation 4 Ediție în cutie
Nu este pe stoc
139.90 lei

Informații detaliate

 

Medievil

MEDIEVIL

Manevrarea săbiei, ghicitorile periculoase și medii frumoase prind din nou viață în acest remake complet al aventurii inițiale a jocului pe PlayStation. Luați rolul lui Sir Daniel Fortesque, un cavaler nechibzuit și mort de multă vreme al cărui neglijenţă a dus la învierea lui Zarok dupa 100 de ani de la plecarea din această lume.

Remake, ne remaster Remake, nu remasterJocul a fost complet reproiectat Hrát za kostru je cool Scheletele sunt miștoLegendarul schelet Daniel se prezintă în toată frumusețea sa. Prosekej se nepřáteli Multă acțiune fantasticăCa și în versiunea inițială, va trebui să învingi mulți dușmani.
Úchvatná nová grafika

Grafică nouă captivantă

Bucură-te de Regatul Gallowmere în toată splendoarea sa după o transformare uluitoare completă pentru sistemul PS4, care este dotat cu detalii vizuale îmbunătățite și caracter personal - în sistemele PS4 Pro cu rezoluție uimitoare 4K.

Experiență clasică de joc într-o nouă formă

Profitați din plin de CCTV-ul îmbunătățit și de o gamă largă de arme, inclusiv săbii magice și ciocane gigantice, pentru a preveni atacurile inamice din partea vârcolacilor și a strigoiilor.

Nové zpracování, stará hratelnost

     

    Conţinutul jocului:

  • Experiență clasică într-o nouă formă: Unul dintre cele mai legendare branduri de pe PS1 vine în sfârșit la PS4 remake!
  • Grafică nouă uimitoare: Bucură-te de Regatul Gallowmere în toată splendoarea sa după o transformare uluitoare completă pentru sistemul PS4, care este dotat cu detalii vizuale îmbunătățite și caracter personal - în sistemele PS4 Pro cu rezoluție uimitoare 4K.
  • Joc multiplayer local și online: Jucați până la patru jucători online sau Co-Op.
Medievil_Final

Foto & Video