Marvel's Avengers

Data lansării: 04.09.2020 /
Localizare: Text în limba cehă /
Cod articol: 98510 /
Garanție: 2 ani
Joc pentru PS4 Game - Marvel's Avengers este un joc super-erou de către Crystal Dynamics, creatorii rebootării Tomb Raider. Acesta va fi un joc de acțiune de aventură pe care îl puteți juca online cu până la 3 alți jucători. Jocul în sine introduce o poveste cu totul nouă de editare a filmului. Personajele care pot fi jucate includ Thor, Captain America, Black Widow, Iron Man și Hulk.
Platformă
PlayStation 4
PlayStation 4 Xbox ONE PC
Ediție
Standard Edition
269.90 lei
Precomandă
269.90 lei
Cum și când livrăm bunurile
FAN Courier 04.09.2020
Marvel's Avengers Marvel's Avengers
PlayStation 4 Ediție în cutie
Precomandă
269.90 lei

Informații detaliate
Alătură-i pe cei mai puternici eroi de pe Pământ, acceptă-ți abilitățile și îndeplinește-ți visul de supereroi.

Marvel Entertainment și Square Enix sunt încântați să anunțe jocul epic, de acțiune și aventură, Marvel’s Avengers, care combină o poveste de film cu un joc cu un singur jucător sau jocuri de cooperare. Dezvoltat de Crystal Dynamics în colaborare cu Eidos-Montreal, Nixxes Software și Crystal Northwest, jocul prezintă o poveste originală și reprezintă o experiență de joc perfectă cu Avengers. Construiește echipe de până la patru jucători online, stăpânește-te abilități extraordinare, ajustează lista de creștere a eroilor tăi și apără Pământul de amenințări în creștere.


Răzbunătorii Marvel încep în ziua A, când căpitanul America, Iron Man, Hulk, văduva neagră și Thor dezvăluie sediul Avenger din San Francisco - inclusiv propriul lor elicopter alimentat de o sursă de energie experimentală. Cu toate acestea, sărbătoarea este teribil de devastatoare atunci când un accident catastrofal are ca rezultat o distrugere imensă. Vina pentru această tragedie revine Răzbunătorilor, care se destramă. Cinci ani mai târziu, când toți supereroii sunt scoși în afara legii și lumea în pericol, singura speranță este să-i amintim pe cei mai puternici eroi de pe Pământ.

Răzbunătorii Marvel vor aduce actualizări regulate ale conținutului și îi vor lua pe jucători într-o căutare epică care va dura câțiva ani. Acest joc reprezintă viitorul Răzbunătorilor.

  


Foto & Video