Heavy Rain

A apărut: 29.10.2019 /
Localizare: Versiune engleză /
Cod articol: 100005 /
Garanție: 2 ani
Joacă ca patru personaje diferite în acest thriller psihologic palpitant. Gândiți-vă de două ori la fiecare mișcare, pentru că fiecare decizie pe care o luați poate avea consecințe dramatice. În patru zile pline de secrete și tensiuni, trebuie să prindeți un criminal cunoscut doar ca „Origami Killer” - potrivit cărții sale de vizită morbidă, pe care o lasă la fața locului.
Platformă
PC
Ediție
Standard Edition
79.90 lei
Pe stoc (și in magazine)
79.90 lei
Cum și când livrăm bunurile
FAN Courier Miercuri 15.4.
Coletăria.ro Marți 14.4.
Heavy Rain Heavy Rain
PC Ediție în cutie
Pe stoc (și in magazine)
79.90 lei

Informații detaliate


 

Heavy Rain
Cât de departe aveți de gând să mergeți pentru a salva persoana iubită?


Hunt for Origami Killer vine acum pe PC!

Joacă ca patru personaje diferite în acest thriller psihologic palpitant. Gândiți-vă de două ori la fiecare mișcare, pentru că fiecare decizie pe care o luați poate avea consecințe dramatice.

În patru zile pline de secrete și tensiuni, trebuie să prindeți un criminal cunoscut doar ca „Origami Killer” - potrivit cărții sale de vizită morbidă, pe care o lasă la fața locului.

Fiecare dintre cele patru personaje își urmează propriile conduite și are propriile motive. Vei decide toate acțiunile lor și trebuie să împiedici criminalul să facă o altă victimă. Cum se termină această poveste depinde în totalitate de tine ...

 CONȚINUTUL JOCULUI:
  • Descoperiți o lume de acțiune bogată în detalii și bucurați-vă de un thriller depresiv old school.
  • Luati decizii imediate care vor avea un impact direct asupra complot-ului în curs de dezvoltare și asupra soartei personajelor.
  • Urmărește indiciile criminalului cu origami într-o emoție izbucnită de experiență - cât de departe ai ajunge să îi protejezi pe cei pe care îi iubești?

Foto & Video