Ghost Recon Breakpoint

A apărut: 04.10.2019 /
Localizare: Text în limba cehă /
Cod articol: 98239 /
Garanție: 2 ani
Joc PS4 - Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint este un shooter militar care are loc într-o lume uriașă și uimitoare din punct de vedere vizual, unde puteți juca solo sau online în mod cooperativ până la 4 jucători.
Platformă
PlayStation 4
Ediție
Auroa Edition
299.90 lei
Nu este pe stoc
299.90 lei
Ghost Recon Breakpoint Ghost Recon Breakpoint
PlayStation 4 Ediție în cutie
Nu este pe stoc
299.90 lei

Informații detaliate


Auroa EditionGhost Recon: Breakpoint

GHOST RECON: BREAKPOINT AUROA EDITION

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint este un shooter militar care are loc într-o lume uriașă și uimitoare din punct de vedere vizual, unde puteți juca solo sau online în mod cooperativ până la 4 jucători.

Pořádný survival Survival autenticVânătoare de criminali ia sfarșit- În Breakpoint tu vei fi cel vânat. Akce ve 4 Acțiune în patruAtracția principală este, fără îndoială, un joc cooperativ pentru până la 4 jucători. Domov tajemné korporace Skell Technology Activități corporatiste ciudatePovestea se va învârti și în jurul misterioasei companii Skell Technology.
Osamoceni a vydáni napospas

Singur și la mila dușmanului

Vătămat, singur și pus împotriva fostilor membri Ghost, va trebui să lupți pentru supraviețuire pe insula fictivă Auroa. Alegeți-vă aliații cu înțelepciune și decideți cum să vă distrugeți adversarii cei mai puternici de până acum - Lupii.

Înfigeți-vă propriul spirit

Creați-vă propriul personaj și alegeți din mii de opțiuni de customizare pentru ca personajul dvs. să fie cu adevărat al vostru. Colectați materiale din lume, creați arme noi cu o varietate de accesorii și lăsați-vă personajul să se adapteze stilului dvs. de joc. Datorită unui sistem sofisticat de clase, învingerea inamicului ar trebui să fie ceva mai ușoară. .

Vypiplej si ducha

     

    Conținutul jocului:

  • Retraiește continuarea completă a premiatului Ghost Recon: Wildlands.
  • Deveniți o fantomă - Intrați în rolul unui membru al unității Ghosts de elită, care a dispărut în spatele liniilor inamice.
  • Campanie masivă- Totul are loc într-o lume deschisă, plină de capcane și secrete.
  • Experimenteazâ - Profitați de un sistem nou de clase pentru a vă ajuta să decideți dacă să rezolvați conflictele cu forță, în liniște sau de la distanță ca lunetist.
  • Începeți un conținut nou - Jocul include, de asemenea, raiduri, conținut final al jocului,care nu te va plictisi niciodată.
Breakpoint_Final

Foto & Video