Gears 5

A apărut: 10.09.2019 /
Localizare: Versiune engleză /
Cod articol: 88322 /
Garanție: 2 ani
Vom cumpara jocul de la tine! Ai un alt joc mai ieftin
Platformă
Xbox ONE
Ediție
279.90 lei
Pe stoc (și in magazine)
139.90 lei
In stoc
279.90 lei
Cum și când livrăm bunurile
FAN Courier Marți 11.8.
Gears 5 Gears 5
Xbox ONE Ediție în cutie
Pe stoc (și in magazine)
279.90 lei

Informații detaliateGears 5


GEARS 5

Gears of War 5 sub auspiciile studiului coaliţiei, continua prin soarta soldaţilor care luptă contra unei ameninţări mortale pentru a salva viitorul lumii. De această data jucăm cu tânărul Kait Diaz, cu care am trecut prin Aventura anterioara doar pentru a ajunge într-o situaţie si mai groaznică. Încă odată, am pornit intr-un lung mars spre ţelul nostru, care duce prin oraşe abandonate si cuiburi periculoase de monştri giganţi mancatori de oameni.

Grafická prezentace În regatul detaliilorVei rămâne uimit din prezentarea grafică.. Herní režimy Diferite moduri de jocMod de poveste, Escape, Versus sau Horde? O mulțime de moduri de joc distractive. Hororové prvky Atmosferă puţin mai întunecatăShooterul clasic primeşte câteva elemente horror.
Staří známí na scéně

Vechi prieteni pe scenă

În timpul jocului apar și personaje vechi, precum Marcus Phoenix și Delmont Walker. De asemenea, ne putem aștepta la modul de cooperare prin intermediul ecranului split sau online. Toate până la 4K și 60 fps pe Xbox One X.

     

    Conţinutul Jocului:

  • Storyline: Kait porneşte într-o călătorie pentru a descoperi legatura cu inamicul şi descoperă un adevărat pericol.
  • Escape:Un mod cooperant nou, agresiv, în care 3 jucători se angajează într-o misiune sinucigaşă și încearcă să distrugă baza inamică din interior.
  • Versus: Fie ca cea mai bună echipă să câștige! Acum 10 tipuri de jocuri și hărți noi și clasice. Versus recompensează toate stilurile și nivelurile de joc - de la ocazional la profesional.
  • Horde: Puteţi tu şi încă 4 prieteni să supravieţuiţi ameninţărilor şi boşilor? Supravieţuieşte cu noi abilităţi, construiţi un adepost, creşteţi în putere, îmbunătăţiţi skilurile şi lucraţi ca o echipă.
Gears 5

Foto & Video