FIFA 20 RO

A apărut: 27.09.2019 /
Cod articol: RO98235 /
Garanție: 2 ani
-71%
FIFA 20 RO
Cu ajutorul motorului Frostbite va reînvia in EA SPORTS “ FIFA 20 “ în versiunile pentru Xbox One , PlayStation 4 si PC cu 2 versiuni diferite în cadrul EA SPORTS VOLTA – prestigioasa scena a profesioniştilor si noul mod de joc autentic“ fotbal de stradă ”. În exclusivitate liga 1 a Romaniei este inclusă in FIFA 20.
Platformă
PlayStation 4
PlayStation 4 PC
Ediție
Standard Edition
89.90 lei
Pe stoc (și in magazine)
89.90 lei
309.90 lei
Cum și când livrăm bunurile
FAN Courier Joi 13.8.
FIFA 20 RO FIFA 20 RO
PlayStation 4 Ediție în cutie
Pe stoc (și in magazine)
309.90 lei 89.90 lei

Informații detaliate

 

FIFA 20

Cu ajutorul motorului Frostbite va reînvia in EA SPORTS “ FIFA 20 “ în versiunile pentru Xbox One , PlayStation 4 si PC cu 2 versiuni diferite în cadrul EA SPORTS VOLTA – prestigioasa scena a profesioniştilor si noul mod de joc autentic“ fotbal de stradă ”.

Herní systém Volta Sistemul de joc VOLTANoul mod este inspirat de fotbalul care se joacă pe străzi in diferite colturi ale lumii și pe terenurile de futsal din întreaga lume. Rozličná prostředí Medii diferiteBucură-te de diferitele terenuri de joc din modul VOLTA, inclusiv de fevelul Sud-American. Nový herní systém Sistem nou de jocDatorită animaţiilor îmbunătăţite si a sistemului AI pentru fiecare jucător în parte , FIFA20 va fi o experienţă cu totul nouă.
Možnosti přizpůsobení

O multitudine de opțiuni de personalizare

VOLTA Fotbal vă oferă nenumărate modalități de a vă personaliza jucătorul pentru o imagine cât mai apropiată dumneavoastră - de la haine, coafură și tatuaje până la gesturi în joc. Creează-ţi propriul caracter ( masculin sau feminin ) şi arată-ţi competenţele în diferite moduri de joc din cadrul VOLTA Football.

Diferite tipuri de joc

VOLTA Fotbal se dedică flexibilităţii posibilităţilor pentru modul de joc. Puteți juca 3 vs 3 fără portar, 4 vs 4, 4 vs 4 fără portar, 5 vs 5 și futsal profesionist. În plus, VOLTA va oferi o varietate de dimensiuni pentru teren și medii diverse, cu sau fără constrângeri, oferind jucătorilor posibilitatea de a se bucura de acest frumos joc dupa placul inimii.

Hned několik typů zápasů

Foto & Video