Death Stranding

A apărut: 08.11.2019 /
Localizare: Text în limba cehă /
Cod articol: 86362 /
Garanție: 2 ani
Vom cumpara jocul de la tine! Ai un alt joc mai ieftin
Joc pentru PS4 - De la creatorul legendar Hide Kojima vine Death Stranding - un joc de sci-fi în care planeta este pe punctul de a se prăbuși și îi revine eroului Sam Bridges să parcurgă pământul răvășit și să salveze umanitatea de la dispariție.
Platformă
PlayStation 4
Ediție
Standard Edition
269.90 lei
Pe stoc (și in magazine)
109.90 lei
In stoc
269.90 lei
Cum și când livrăm bunurile
FAN Courier Joi 24.9.
Death Stranding Death Stranding
PlayStation 4 Ediție în cutie
Pe stoc (și in magazine)
269.90 lei

Informații detaliate

 

Death Stranding

DEATH STRANDING

De la creatorul legendar Hide Kojima vine Death Stranding - un joc de sci-fi în care planeta este pe punctul de a se prăbuși și îi revine eroului Sam Bridges să parcurgă pământul răvășit și să salveze umanitatea de la dispariție.

Rozmanitý terén Prcurge terenul accidentatDeplasarea în sălbăticia neexplorată nu va fi deloc ușoară. Popasuj se s opozicí Faceți față pericoluluiMisiunea ta este să învingi forțele militare ale misteriosului Cliff. Vedlejší postavy Stabiliți legături strânseO mulțime de personaje vă vor ajută să vă duceți la bun sfârșit misiunea în Death Stranding.
Co se stalo s planetou?

Ce s-a întâmplat cu planeta?

În viitorul apropiat, explozii misterioase au zguduit globul, declanșând o serie de evenimente supranaturale cunoscute sub numele de Marea Moarte. În timp ce pământul este inundat de ființe dintr-o altă lume, exterminarea în masă pare inevitabilă.

Încercați să reparați ce a fost distrus

Scopul eroului nu este ușor - el trebuie să reunească orașele izolate și societățile care se prăbușesc. Scopul Death Stranding și mesajul principal este necesitatea creării de legături sociale care singure pot duce la supraviețuirea civilizației umane.

Spoj rozpojené