Days Gone

A apărut: 26.04.2019 /
Localizare: Text în limba cehă /
Cod articol: 48913 /
Garanție: 2 ani
Vom cumpara jocul de la tine! Ai un alt joc mai ieftin
Joc PS4 - Pune pantofii murdari ai fostului haiduc biciclist Deacon St. John vânătorul de recompense.De astăzi încearcă să găsească un motiv pentru a trăi într-un ținut înconjurat de moarte. În locurile locuite anterior, căutați echipamente din care puteți face obiecte și arme valoroase, încercați-vă norocul la un magazin împreună cu alți supraviețuitori ... sau alegeți un mijloc mai violent.
Platformă
PlayStation 4
Ediție
Standard Edition
269.90 lei
Pe stoc (și in magazine)
169.90 lei
In stoc
269.90 lei
Cum și când livrăm bunurile
FAN Courier Joi 1.10.
Days Gone Days Gone
PlayStation 4 Ediție în cutie
Pe stoc (și in magazine)
269.90 lei

Informații detaliateDays Gone

DAYS GONE

Pune pantofii murdari ai fostului haiduc biciclist Deacon St. John vânătorul de recompense.De astăzi încearcă să găsească un motiv pentru a trăi într-un ținut înconjurat de moarte. În locurile locuite anterior, căutați echipamente din care puteți face obiecte și arme valoroase, încercați-vă norocul la un magazin împreună cu alți supraviețuitori ... sau alegeți un mijloc mai violent.

Přežiješ ve světě nemrtvých? Te poți confrunta cu strigoi?Nu va fi ușor să supraviețuim în această lume. Věrný motocykl Vehiculul de încredereDeplasează-te în toată lumea cu motocicleta preferată. Opatrný postup Procedură atentăDacă doriți să supraviețuiți, va fi necesar să fiți foarte atenți.
Ohromující prostředí

Mediu uimitor

Păduri și pajiști, câmpii înzăpezite și câmpuri de lavă ... Nord-vestul Americii este frumos și mortal. Explorați o serie de munți, peșteri, mine și orașe rurale mici marcate de milioane de ani de activitate vulcanică.

O poveste captivantă

Scufundați-vă într-o poveste puternică plină de disperare, trădare și regret, John caută speranța după ce a suferit o pierdere personală profundă. Ce ne face față în față cu lupta zilnică pentru supraviețuire?

Poutavý příběh
     

    Conținutul jocului:

  • Mediu deschis, plin de pericol și mister.
  • Bătălii tente și brutale cu dușmani.
  • O poveste plină de disperare, trădare, ură, dragoste și speranță.
DaysGone_Final