Cyberpunk 2077 + steelbook Tyger Claws

Data lansării: 19.11.2020 /
Localizare: Text în limba cehă /
Cod articol: 99412 /
Garanție: 2 ani
 
Cyberpunk 2077 + steelbook Tyger Claws
Joc pentru PS - Night City, California. Anul 2077. Lumea este ruptă. Unitățile MegaCorps conduc fiecare aspect al vieții de la blocuri turn gigantice care se ridică deasupra străzilor orașului. Acestea sunt dominate de ganguri de stradă, înșelători de tehnologie, proxenete și alte elemente criminale. Între toate astea, există decadența, sexul și cultura pop, care sunt cuprinzătoare, amestecate cu violență și crimă și promisiunea neîmplinită a Visului American. Tu ești V - cyberpunk.
239.90 lei
Precomandă
239.90 lei
Cum și când livrăm bunurile
FAN Courier 19.11.2020
Cyberpunk 2077 + steelbook Tyger Claws Cyberpunk 2077 + steelbook Tyger Claws
PC Ediție în cutie
Precomandă
239.90 lei

Informații detaliate

Cyberpunk 2077

CYBERPUNK 2077

Night City, California. Anul 2077. Lumea este ruptă. Unitățile MegaCorps controlează fiecare aspect al vieții, din turnurile uriașe care se ridică deasupra străzilor orașului. Sunt dominate de bande de stradă, hackeri, proxeneţi și alte elemente criminale. Între timp, totul cuprinde decadența, sexul și cultura pop, acestea se îmbină cu violența și criminalitatea și promisiunea neîmplinită a Visului American. Esti V - Cyberpunk ...

Akce nebo stealth Acțiune sau furişatVeți putea rezolva fiecare sarcină în mai multe moduri. Ai de gând să lupți sau, mai degrabă, să-ți omori dușmanii în tăcere? Náročná témata Subiect dificilPe lângă acțiune, vor fi abordate și probleme arzătoare legate de viitorul umanității. Z vlastních očí First personOchii tăi te vor duce direct în centrul acțiunii.
Nový život

Începe o viață nouă

Într-o lume a războinicilor stradali, hackerilor și criminalilor corporativi îmbunătățiți, astăzi, primul tău pas începe să devină o legendă de neuitat.

De la fantezie la sci-fi

De la creatorii saga Witcher, ficțiunea vine într-o lume deschisă, caracterizată printr-o doză mare de întuneric, caracteristică anilor 80, mai ales, a unui mediu credibil cu dialoguri surprinzătoare. Într-o lume a găştilor de stradă, hackerilor și criminalilor corporativi îmbunătățiți din punct de vedere cibernetic, primul tău pas către devenirea legendei începe astăzi.

Z fantasy

     

    Conținutul jocului:

  • Joacă ca un criminal mercenar - Deveniți cyberpunker, un mercenar al orașului dotat cu îmbunătățiri cibernetice și câştigaţi respect pe străzile din Night City.
  • Trăiește în orașul viitorului - Intrați în lumea largă și deschisă a Night City - un loc care stabilește noi standarde în grafică, complexitate și profunzime.
  • Furați un implant care garantează viața eternă - Acceptă cea mai riscantă misiune din viața ta și găsește un implant prototip care este cheia nemuririi.
Cyberpunk_Final

Foto & Video