Concrete Genie

A apărut: 09.10.2019 /
Localizare: Dublaj cehă /
Cod articol: 92104 /
Garanție: 2 ani
Jocul pentru PS4 - Viața nu se joacă cu tânărul Ash - El este singuratic și agresat, dar când află că poate revigora picturile, lucrurile au o nuanță mai strălucitoare. Și numai Ash poate curăța străzile și colțurile din orașul mic de pescuit Denska, acum murdar și pustiu cu picturile sale frumoase și vii.
Platformă
PlayStation 4
Ediție
Standard Edition
139.90 lei
Nu este pe stoc
139.90 lei
Concrete Genie Concrete Genie
PlayStation 4 Ediție în cutie
Nu este pe stoc
139.90 lei

Informații detaliate

 

Concrete Genie

CONCRETE GENIE

Viața nu este deloc blândă cu tânărul Ash - este singur și bulversat, dar când constată că poate reînvia picturile, lucrurile capătă o nuanță mai strălucitoare. Și numai Ash este cel care poate curăța străzile cu frumoasele sale picturi vii în micul oraș pescăresc Denska, acum murdar și abandonat.

Ash to nemá lehkéNu îi va fi ușor lui Ash pentru că va fi atacat din toate direcțiile. Procházky městem Explorați-vă or așulExistă multe secrete în colțurile sale cețoase. Vytvoř si přátele Pictează-ți prieteniiCu ajutorul imaginației tale, nu numai că pictezi pereți gri, ci creezi prieteni minunați.
Vdechni městu život

Pictează-ți împrejurimile

Folosiți controllerul wireless DUALSHOCK 4 pentru a picta confortabil peisaje uimitoare și a aduce imagini unice la viață în această aventură de acțiune plină de culoare - poate Ash va aduce puțină lumină nu numai în viața ta, ci în întregul oraș.

     

    Conținutul jocului:

  • Nașterea unui mic erou- Depășește intimidarea și alte capcane din împrejurimile tale și devii un erou a cărui imaginație va crea noi lumi.
  • Pictează-ți prietenii - Cu o perie unică veți putea picta orașul gri într-o lume plină de culori și creaturi interesante cu care veți putea stabili o legătură.
  • Multa emoție - Vei experimenta o mulțime de sentimente - plăcute sau neplăcute. Însă toate acestea te vor face mai puternic.
Concrete Genie_Final

Foto & Video