Biomutant

Data lansării: 2020 /
Localizare: Versiune engleză /
Cod articol: 85748 /
Garanție: 2 ani
Biomutantul este un RPG post-apocaliptic Kung Fu din lumea deschisă, cu un sistem unic de artă marțială, unde puteți combina lupta de contact, fotografierea și abilitățile mutante.
Platformă
PlayStation 4
PlayStation 4 Xbox ONE PC
Ediție
Standard Edition
279.90 lei
Precomandă
279.90 lei
Cum și când livrăm bunurile
FAN Courier 2020
Biomutant Biomutant
PlayStation 4 Ediție în cutie
Precomandă
279.90 lei

Informații detaliate

 

Biomutant

 

Biomutantul este un RPG post-apocaliptic Kung Fu din lumea deschisă, cu un sistem unic de artă marțială, unde puteți combina lupta de contact, fotografierea și abilitățile mutante.

 

O NOUĂ CONCEPȚIE A LUPTELOR DIN PERSOANA A 3-A

Sistemul de artă marțială vă oferă libertate maximă de mișcare și agilitate, în timp ce combinați împușcăturile, lupta de contact și abilitățile care decurg din mutațiile voastre. Prin dezvoltarea personajelor, veți dobândi noi stiluri de Wush și veți fi învățați de maeștrii pe care îi întâlniți în călătoria dvs., așa că veți avea mereu multe de ales și luptele dvs. vor fi proaspete.

 

Biomutant 1


DEZVOLTĂ-ȚI MODUL DE JOC

Veți putea să vă reconstituiți structura genetică și să schimbați modul în care arătați și jucați, ceea ce va afecta desigur proprietățile. Expunerea la bio-contaminare în lume va duce, de asemenea, la mutații fizice, cum ar fi clești sau cozi spinoase, în timp ce radioactivitatea găsită în lumea veche va afecta mintea dvs. și va debloca psi-mutații, inclusiv telekineză, levitație și altele.

UN NOU NIVEL DE CREAȚIE

Dezlănțuie-ți creativitatea în fabricarea armelor. Combinați piesele pentru a crea arme de contact unice sau cu două mâini pentru a înjunghia, toca și zdrobi. Adăugați pistoalelor și puștilor modificăriprecum ferăstraie, proiectile bio-contaminate pentru a oferi arsenalului dvs. de luptă un avantaj. Puteți întâlni chiar personaje care vor crea lucruri uimitoare, cum ar fi aripi bionice sau jeturi de sărituri, sau vă vor permite să vă modificați automatul - partenerul dvs. de fier vechi!

NOVÁ ÚROVEŇ VÝROBY

PREGĂTIȚI-VĂ PENTRU AVENTURĂ

Când îți echipezi personajul, ai o libertate deplină, nu numai în alegerea armelor pe care le-ai făcut singur, ci și în tipul de echipament pe care îl iei gata făcut. Purtați o mască de gaz și un rezervor de oxigen pentru a explora zonele moarte, un costum termo-rezistent pentru expediții crionice sau echipament de protecție pentru a combate monștrii bio-contaminați - alegerea este a voastră.Îți creezi propria aventură în timp ce explorezi lumea deschisă care se află sub suprafața ei, pe jos, cu un jetpack, într-un balon de aer, etc. Imbarcați-vă pe o pustietate muribundă, o rețea de tuneluri și buncăre subterane, munți sau arhipelaguri. În această lume vibrantă și plină de culoare, puteți face multe descoperiri, descoperi secrete, confrunta monștri și puteți cunoaște tot felul de personaje.

Přežij v živoucím otevřeném světě


Deși Naratorul, care descrie fiecare pas al căutării tale, te îndrumă prin lume, numai propriile acțiuni și alegeri determină modul în care se încheie povestea ta de supraviețuire.

  


Foto & Video