Assassin's Creed 3 Remastered

A apărut: 21.05.2019 /
Localizare: Versiune engleză /
Cod articol: 98348 /
Garanție: 2 ani
-53%
Assassin's Creed 3 Remastered
PPregătește-te să retrăiești marea poveste a revoluției americane în Assassin's Creed III Remastered - o experiență îmbunătățită all-in-one cu grafică reproiectată și mecanică de joc revizuită. Du-te la 1775 și trăiește toate evenimentele importante precum Connor, un indian care trebuie să decidă a cui parte să se alăture.
Platformă
Nintendo Switch
Nintendo Switch PlayStation 4 Xbox ONE
Ediție
Standard Edition
79.90 lei
Nu este pe stoc
79.90 lei
169.90 lei
Assassin's Creed 3 Remastered Assassin's Creed 3 Remastered
Nintendo Switch Ediție în cutie
Nu este pe stoc
169.90 lei 79.90 lei

Informații detaliatePPregătește-te să retrăiești marea poveste a revoluției americane în Assassin's Creed III Remastered - o experiență îmbunătățită all-in-one cu grafică reproiectată și mecanică de joc revizuită. Du-te la 1775 și trăiește toate evenimentele importante precum Connor, un indian care trebuie să decidă a cui parte să se alăture.


Bucurați-vă de orașele americane mari și de sălbăticia extinsă. Deveniți o armă mortală, fie că alergi în jurul tău, fie că alegi să călătorești pe cal. Îndepliniți diverse sarcini, veniți la pământ prin conspirație și înfruntați cu dușmani cu o gamă extinsă de arme de folosit. Toate în rezoluție 4K, cu modele noi de personaje, iluminare scenă îmbunătățită și noi modele de vegetație 3D pentru a înlocui 2D-ul jocului inițial.


Remaster aduce, de asemenea, toate DLC-urile, astfel încât să vă bucurați atât de povestea Tyranny of King Washington, cât și de jocul complet Assassin's Creed Liberation, care a fost reelaborat masiv.

 


 


Foto & Video