Anthem

Reducere
A apărut: 22.02.2019 /
Localizare: Versiune engleză /
Cod articol: 84383 /
Garanție: 2 ani
-58%
Anthem
Joc pentru PC - Într-o lume în care zeii nu și-au terminat munca, omenirea se confruntă cu o amenințare sub forma unei organizații misterioase. Doar Luptútorii liberi - Freelancers - pot preveni acum această parte întunecată de a stăpâni tehnologia antică.
Platformă
PC
PC PlayStation 4 Xbox ONE
Ediție
Standard Edition
49.90 lei
Nu este pe stoc
49.90 lei
119.90 lei

Recomandăm

Reducere
Cană metalică - Anthem

Cană metalică - Anthem

Nu este pe stoc
Reducere
Șapca Anthem

Șapca Anthem

Nu este pe stoc
Anthem Anthem
PC Ediție în cutie
Nu este pe stoc
119.90 lei 49.90 lei

Informații detaliate


Notă: Jocul necesită și o conexiune la internet pentru modul solo. 

 

 

Anthem

ANTHEM

Într-o lume în care zeii nu au reușit să își finalizeze munca, omenirea se confruntă cu o amenințare sub forma unei organizații misterioase. Doar freelancerii pot împiedica acum această parte întunecată să stăpânească tehnologia antică.

Spojte síly, bojujte za stejný cíl Grafica uimitoareBucurați-vă de o nouă generație de grafică pe motorul Frostbite. Úchvatná monstra Nu ești singur pe planeteMonstrii de toate formele și dimensiunile vă așteaptă. Prožij svůj příběh Trăiește-ți povesteaNarațiunea va primi un accent sporit exact în stilul Bioware.
Spojte síly, bojujte za stejný cíl

Alătură-te forțelor cu ceilalți

Alătură-te forțelor cu alți trei jucători pentru a construi o armură de top, unică. Explorați ruinele enorme, faceți față inamicilor amenințători și colectați artefacte misterioase. Cu fiecare misiune, tu și costumul de luptă al lui Javelin veți câștiga forță. În fața amenințărilor unei lumi în continuă schimbare.

RPG așa cum trebuie

Bioware au folosit know-how-ul - puteți aștepta cu nerăbdare o poveste variabilă care va prezenta câteva personaje memorabile și un mediu divers de explorat.

RPG jak má být

     

    Conținutul jocului:

  • Eroii trebuie să-și unească forțele pentru a câștiga împreună împreună: Anthem este o experiență de coerență și cooperare. Imbarcați-vă pe o echipă formată din alți trei jucători în aventuri cooperatiste, în care munca dvs. de echipă și abilitățile individuale ies în evidență. Rolul și funcția strategică a fiecărui jucător din echipă este strâns legat de alegerea armurii Javelin.
  • Alegeți dintr-o gamă largă de armuri personalizabile: După ce decideți să intrați în lumea jocului ca un războinic gratuit, alegeți din colecția de costume de luptă Javelin de top - aceste armuri vă oferă piloților dvs. abilități ofensive și defensive incredibile.
Anthem_Final