Anno 1800

A apărut: 16.04.2019 /
Localizare: Manual în limba cehă /
Cod articol: 90665 /
Garanție: 2 ani
Joc pentru PC - Acum seria legendară Anno se întoarce nu numai la computerele noastre, ci și la cea a istoriei. Și ce moment mai bun al descoperirii și dezvoltării umane poate fi imaginat decât începutul secolului al XIX-lea în America de Sud? Perioada în care revoluția industrială a încetat să pedaleze și să lase câțiva să lucreze pentru ea însuși și locul, departe de vechea Europă, extrem de exotic și frumos, dar de asemenea cunoscut sub influența imperiilor europene.
Platformă
PC
Ediție
Special Edition
279.90 lei
Nu este pe stoc
279.90 lei
Anno 1800 Anno 1800
PC Ediție în cutie
Nu este pe stoc
279.90 lei

Informații detaliateAnno 1800 Special edition

Anno 1800


Acum, legendarul serial Anno se întoarce nu numai la calculatoarele noastre, dar și în timp la timpurile istorice. Și ce timp mai bun pentru a descoperi și în același timp dezvoltarea umană poate fi imaginat decât începutul secolului al XIX-lea în America de Sud? Perioada în care Revoluția industrială a încetat să mai pedaleze și să lase cuplul să lucreze pentru ei înșiși și un loc departe de vechea Europă, care este extrem de exotică și frumoasă, dar, în același timp, binecunoscut, era încă în mâinile imperiilor europene.


Preia conducerea unui voiaj care colonizează coasta Americii de Sud, înființează centre comerciale frumoase, construiește metropole și cele mai maiestuoase nave care au navigat vreodată pe oceanul liber. Faceți față tuturor provocărilor care se ascund chiar dincolo de orizont și forțați-vă eforturile de a construi o bază puternică, fermă și o poveste pe care lumea Anno nu a experimentat-o niciodată.

  


Foto & Video